ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - ΚΑΡΑΒΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟ ΜΑΓΝΗΣ

ΚΑΡΑΒΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑ - ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟ

Διεύθυνση - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Διεύθυνση: ΠΟΡΤΑΡΙΑ Τ.Κ. - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Τ.Κ.: 37011
Περιοχή - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Περιοχή: Πήλιο Κατηγορία - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Κατηγορία: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Τηλέφωνο - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Τηλέφωνο: 2428099292 Fax - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Fax: 2428099292
Κινητό - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Κινητό: 6936923672 E-mail - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ E-mail: info@hotelkaravos.gr
Υπεύθυνος - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Υπεύθυνος: ΤΣΙΑΝΑΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Ιστοσελίδα:
ΜΗΤΕ 0726Κ012Α0173200 Ξενοδοχείο στην Πορταριά, Πήλιο, Μαγνησία. Τα δωμάτιά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα και με υπέροχη θέα. H Πορταριά, βρίσκεται στο όρος Πήλιο και είναι ένα από τα ομορφότερα παραδοσιακά χωριά της Ελλάδος. Η πλούσια βλάστηση, οι πηγές, τα αρχοντικά, τα γραφικά καλντερίμια, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, κάνουν την Πορταριά ιδανική επιλογή, στην καρδιά της Ελλάδας, για τον επισκέπτη που θέλει να χαλαρώσει και να ηρεμήσει. Εδώ, εκατό μέτρα από το κεντρική πλατεία, ...
Επισκέπτες: 13063

ΚΑΡΑΒΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑ - ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟ

ΚΑΡΑΒΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑ - ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟ

ΜΗΤΕ 0726Κ012Α0173200
Ξενοδοχείο στην Πορταριά, Πήλιο, Μαγνησία.
Τα δωμάτιά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα και με υπέροχη θέα.

H Πορταριά, βρίσκεται στο όρος Πήλιο και είναι ένα από τα ομορφότερα παραδοσιακά χωριά της Ελλάδος. Η πλούσια βλάστηση, οι πηγές, τα αρχοντικά, τα γραφικά καλντερίμια, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, κάνουν την Πορταριά ιδανική επιλογή, στην καρδιά της Ελλάδας, για τον επισκέπτη που θέλει να χαλαρώσει και να ηρεμήσει.

Εδώ, εκατό μέτρα από το κεντρική πλατεία, βρίσκεται το ξενοδοχείο «ΚΑΡΑΒΟΣ». Το ξενοδοχείο πήρε το όνομά του από τον ομώνυμο μικρό καταρράκτη που βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Διαθέτει δεκατέσσερα δωμάτια και όλες εκείνες τις ανέσεις προκειμένου η διαμονή σας στη Πορταριά να είναι απόλυτα ευχάριστη.

Το ξενοδοχείο διαθέτει κεντρική θέρμανση και αποτελείται από δεκατέσσερα δωμάτια, το καθιστικό με το τζάκι, την αίθουσα για το πρωινό, και ένα μικρό μπαράκι. Στην αίθουσα του πρωινού σας προσφέρουμε ένα πλούσιο πρωινό (συμπεριλαμβάνεται στη τιμή του δωματίου) και στο καθιστικό, δίπλα στο αναμμένο τζάκι η στο μπαράκι, μπορείτε να απολαύσετε το καφέ σας, το ουζάκι σας, το ποτό σας, πηλιορίτικες γεύσεις, ή κάποιο σνάκ.

Τους καλοκαιρινούς μήνες μία υπέροχη δροσερή αυλή είναι στη διάθεσή σας. Το ξενοδοχείο λειτουργεί όλο το χρόνο και διαθέτει δωρεάν ανοικτό και στεγασμένο ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Τα δεκατέσσερα δωμάτια του ξενοδοχείου (Δίκλινα και τρίκλινα), είναι καλόγουστα, ευρύχωρα και εννέα από αυτά (στα οποία δώσαμε ονόματα από λουλούδια) , έχουν μπαλκόνι, με υπέροχη θέα στο Βόλο, το Παγασητικό και το Πήλιο.
Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κεντρική θέρμανση, μπάνιο, τηλεόραση, τηλέφωνο, πλήρως εξοπλισμένο μίνι μπαρ, πιστολάκι για τα μαλλιά, ανέσεις μπάνιου και δωρεάν ασύρματο Ίντερνετ.
Επίσης έχει δοθεί ιδιαίτερη φροντίδα (σε εξοπλισμό) για τα πολύ μικρά παιδιά. Τέλος ένα πλήθος παροχών, δωρεάν, είναι στη διάθεση των επισκεπτών.


ΜΗ.Τ.Ε.: 0726Κ012Α0173200